Stugan, here we come!

Underbart – första gången för i år ut till Gunnarsudd!!

Där kommer att vara kallt och blåsigt, men inne har vi det mysigt – bara inte pojkarna blir uttråkade… Men kanske inte, då det är första gången för i år där och de är så ivriga!

Tyvärr kommer ingen annan än Anna och vi dit. Vi kommer att ha det kiva, men det hör liksom till att momi och mofi och Ulla Jyrki Fibbe och Heikki är där :( Nåh det blir sedan på midsommaren (minus Anna och Heikki sen igen :(!

Härligt att vakna imorgon på morgonen, det väntar jag mest på! Morgnarna i Stugan är det bästa med landelivet! Att sitta och äta frukost och stirra ut på havet!

Tyvärr har jag i förrgår fått en h*lvetes snoroflunssa och näsan bara rinnnnner, huvet sticker och från käkarna uppåt skulle jag bara villa försvinna. Men snart måste det ju blir bättre! Hoppas inte pojkarna blir sjuka då de skall till Berlin med sin far om en vecka…. Alex vill nu simma i Pellinge, men jag skulle inte villa att han förfrös och blir därför sjuk (lite nyser han redan) – hoppas där är så kallt att han inte vill och simma…

Tänk att man behöver så sjuuukt mycket med sig till landet?! Speciellt första gången…

20150514_131738

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s