Att säga hejdå åt planer som snurrat i 1,5 år i huvudet

Okej, så nu har vi satt punkt och pricka på våra planer på att sälja hemmet. Vi har haft det till försäljning i ca 1,5 år nu – men då det verkar så svårt – så beslöt vi nu för att inte sälja och bo här i minst 5 år till.

Jag har så mixed känslor runt det:

– jag är SÅ nöjd. Älskar vårt hem, omgivningen, positionen precis vid stranden, skogen och centrum.

– hemmet storlek passar oss perfekt, gården är perfekt för pojkarna (säkert att få cykla ensam runt, kan öva fotboll på vår stora gräsmatta etc etc)…

– såååååå skönt att inte mer behöva fundera runt detta! känns som om man skulle ha ettutre mer tid och möjlighet till vad som helst… :)

– jag är lite ledsen över – varför ville ingen ha vårt hem? Vad var det för fel på det? :( (Troligen hyreshöjningen som kommer senast 2020, men ändå, att det inte var oöverkomligt för NÅGON?!)

– jag är lite ledsen över att inte få flytta till en nyremppat fint hem :(

– lite ledsen att inte flytta närmare skolan med tanke på pojkarna (men okej, det finns en MASSA barn som har längre skolväg än 3,5 km…).

Men nu skall vi börja fundera på vårt hem. Remppa balkongstaket, remppa bakgården, jag vill måla fönsterlisterna, jag vill skaffa akvarie (har skjutit upp det … om vi skulle ha flyttat)……

Detta blir nog bra. Vi har ett härligt hem med härliga hemknutar.

Annonser

2 thoughts on “Att säga hejdå åt planer som snurrat i 1,5 år i huvudet”

  1. Härliga bilder av barnen och fina Lövö!
    Det är tråkigt att det inte blev som ni ville men säkert skönt att nu tagit ett beslut. Och fast vi inte ses så ofta så tycker jag att det är kiva att ha er så nära! ”Där bor A&M” säger Markus alltid då vi är nere vid stranden och tittat mot ert håll.
    Lycka till med nystarten i ert redan så fina hem! Kram

  2. Tack söta Maja. Som sagt detta blir nog bra – bara störande att nån int ville ha vårt – liksom why? Pöh! men troligen är det hyran som skrämmer, fast den inte kommer att bli så stor som många har bolagsvederlag på dylika ställen, men men :) Voi Gulle Markus – vi måste ta å träffas igen fort – speciellt när vi bor på grannöarna!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s