5-år och Lego

Sorry, har inte igen skrivit på länge. Men livet har gått sin lugna gång.

Denhär killen har hunnit gå och bli 5 år. Idag hade han rådgivning, 19,5 kg och 116,5 cm. Han går jämnt på sin egen växtkurva, lite på +1 i längden. Alex var 110 cm då han var 5, så Max håller sin längdväxt konstant jmf med Alex – få se vem som sist och slutligen sedan blir längre. Rådgivnings-Peggy tyckte Max var duktig och bra och behövde inte ens göra vissa ”test” för han hade klarat dem så bra redan förra året.

Vi frågade om hans s-, l- och r-fel och hon sade att det inte är någon panik, men om vi vill kan vi gå och kolla upp. Så vi kommer att få remiss på posten, och så går vi nu iallafall en gång och träffar nån. Vi har faktist ingen stress, men då man tydligt ser att han gör fel med tungan då han säger dessa bokstäver och jag vet inte hur man lär rätt, så varför inte kolla med någon….

Men sötnosen blev alltså då 5 år förra veckan. Vi hade vårt traditionsenliga släktkalas och det var så mysigt. Max hade inte kunnat tänka på något annat på hela veckan (enligt hans egna ord) så han var ju överlycklig då det var den dagen. :)

Och han fick Lego i mängder – och det är ju det han äääälskar. Så nu har han suttit sedan torsdagen – varenda lediga stund (I kid you not) – och byggt Lego. Exempel idag – vi kom hem 16.30, nu är klockan 19.26 och den enda paus han tagit var maten han slängde i sig kl.17…

DSC08226

DSC08291 DSC08293 DSC08301

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s