Hjärnskakning?

Idag ringde de från skolan och sa att Alex åkt med pulka mot ett träd och att det skulle vara bäst om vi kom och plockade upp honom.

Då mannen kom till skolan visade det sig att Alex ”bara” åkt mot en kompis som stått ivägen på flit. Alex hade då ramlat och slagit huvet mot isiga backen.

Inne hade han sen klagat på huvudvärk, så nu funderar vi på om det kan vara mild hjärnskakning? Han är nog helt ”här” och normal, mår inte illa osv. Läkar-faffa – vår härliga hjälp i värsta nöden – sa att vi skall bara nu följa med Alex mående och att han skall ta det lugnt.

Allt ok alltså, men jag undrar också hur det blir med A’s hobbyn på fredagen (fotis), lördagen (simning) och söndagen (slalom). Vågar man månne låta honom ta sig an dem?

Äh när man inte kan veta säkert utan bara ta det som han verkar orka/kunna göra – men vad vet man nu med barn. Inte skulle en läkare heller kunna säga bättre (de kan ju inte se in i Alex huve, tankar eller kropp om hur den orkar), så det hjälper inte – vi måste bara ta det ”tuntumalla”.

Jag blev inte helt hysse av detta, men lite orolig är man ju självklart. Nyyh min lilla puppe!

bild(10)

ps. måste ta ett snack på skolan imorgon – att självklart skall barnen få leka i pulkkabacken, men om de tar leken att stå framför då den andra åker, måste de också läras att hoppa ur vägen i tid!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s