Vintersporter är toppen!

Jag måste bara konstatera att barn tycker att vintersporter är toppen! Vet inte om det är det att det är något som sker ute (frisk luft, fart, föräldrarna med osv.) eller om det är något annat – men våra pojkar är ivriga på allt.

Vi var och skrinna igen på nyårsdagen. Pojkarna var trötta efter att de sovit en nästan tre timmar kortare natt än vanligt, så de orkade inte lika länge som senast. Alex hade också tydligen trott att efter en gångs övande går det som på en räls – och han blev lite ledsen då han inte heller lyckades så bra som han trodde… Max var ivrig igen, men snart började också han villa hem.

1jan

Sen var daddy och pojkarna lediga tillsammans igår då jag var på jobb. Då for de till Sporttidivarin i Tavastvägen och Sturegatans hörn och köpte flataskidor, monor och stavar. Oooo vad pojkarna var ivriga och ville visa dem då jag kom hem.

bild(12)

Vi har nog tidigare köpt flataskidor åt pojkarna, men det har varit sådana med remmar. Då sedan pojkarna testat på flataåkning så har de tappat lusten och inte velat då skidorna lossnat från foten varje gång de faller. Jag tycker ändå att det är roligare om man kan ens lite åka på skidorna före skolan börjar, så vi köpte nu ordentlig utrustning. Nu skidar man väl ännu flata i skolan? Slalom tror jag de hemskt sällan far och ”göra”…

Nu måste vi bara vänta på snön igen…

Nästa veckoslut börjar slalomskolan, så snön är saknad. Dock har det ju just varit minusgrader, så nu hann de väl kanonera backen och så har de lovat minusgrader till veckan, så vi hoppas på det bästa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s