Att äntligen få jula!

IMG_3796
Äntligen får man njuta av alla möjliga mysiga julbestyr!

Förra veckoslutet gick vi ju till julgatans öppnande på Alexen. Tyvärr skulle julparaden börja först kl.16 och vi måste ungefär FARA då för att hinna till Max simskola. Så vi for till Senatstorget kl.15.30 för att se julgubben… Men åååh vad det var lång väntan med körer, tal och Lauri Tähkä och så, precis kl.16 kom julgubben lååångsamt upp för trapporna och så måste vi rusa… Men tadaa, det var tomt mitt på Alexen så vi kom bra fram där. Och fick hurraarop och applåder (okeeej, det var kaaanske för att julgatans belysning tändes just då ;)!

DSC07584

DSC07585

Igår då Mannen var till Max fotis med pojkarna och sen var de tre gubbarna i familjen och prova en ny Audi TT, så fick jag städat här hemma och juldekorerat! AH! Julmusiken satt jag sedan och spela och vi bakade pepparkakor tillsammans med momi och mofi. Idylliskt så det förslår!

DSC07591

DSC07593

Så skrev pojkarna julönskelistor på morgonen idag och vi satt dem ut på balkongen för tomtarna att hämta! Och hör och häpna – tomtarna hade varit efter dem i något skede och lämnat små paket efter sig!!

DSC07596

DSC07598
Host host… fint julvinterväder…

DSC07599

DSC07600
Spännande… vad ÄR det vi fått?

DSC07604

DSC07606
LEGO-armbandsur!!

Nu gäller det bara att lära sig klockan…
DSC07609

Men vädret är inte hemskt juligt nog… Men det hinner. Och kanske i Kokkola ändå på julafton! Där bruuuukar ju bara kallare, eller int nog förra nyårsafton, men kanske detta år!?
IMG_3795

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s