Videoklippande och överraskning

Har jobbat och jobbat den senaste veckan (veckorna) hemma med att äntligen få ihopklippt lite hemvideon så vi kunde få dem brända på blue-ray och därmed lite mer säkra. Det har varit härligt att titta på sommarvideon och lite från förra året. OJ vad pojkarna vuxit på ett år – speciellt Alex från liten pojke till ”skolelev” (smalare ansiktsdrag, längre, mindre ”bebisröst” osv)!!

På lördagsförmiddagen satt jag igen och klippte videon. Som tur det – föööör…. mannen hade ordnat överrasknings hotellnatt och middag – och då jag klippte videon så bytte han lakan i vår säng i smyg (åt Anna som kom övernatten med pojkarna)!!! Anna hade velat komma å leka med pojkarna så jag visste att hon skulle komma förbi kl.16. Då jag vaknade från min tupplur kl.15 så sa mannen ”nu är ditt jobb att gå å packa en väska för vi skall inte sova hemma inatt”!!! Jej!! Så när Anna kom – så var hon ju helt med på noterna :) Å pojkarna blev överlyckliga och märkte just och just att vi for iväg.

– hahah… som en liten fotnot, Max har minst 2 ggr denna sommar frågat Anna om hon inte kunde vara deras mamma, och nu hade han frågat igen om hon inte skulle villa vara deras mamma… Hahhahah…

Vi bodde på Hotel Haven (härligt bekväma sängar), for och spelade bilis till Chaplin, på fördrink till Grotesk bar (mmm… goood drink) och sen på middag till Ragu. Åååh vad det var god mat! De hade en underbar mellanrätt som var som någon sorts pajbit gjord på kronärtskocka – jag har aldrig ätit en lika luftig och slät pajbit, den var såååååå god!! Ah! Och vinerna var perfekt planerade till maträtterna.

På söndagen for vi sedan hem till rutinerna. Alex hade simskola kl.11 (han simmade 25 meter rygg och hade dykt med huvudet före – i djup bassäng – NÄR har han lärt sig sådana stora pojkes temppun??), Max simskola kl.17 och så for Alex (med pappa) med sitt fotislag först på pizza och sen å titta på en fotismatch till Sonera Stadium.

Fin helg för samtliga i familjen (fast man e lite trötter nu)!!

bild (41)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s