Happy days har nog funnits…

… men har haft så jobbig vecka på jobbet så har inte hunnit uppdatera happydays-utmaningen.

Under veckan har det varit fotisar hit och dit, på torsdagen var Långströms pojkar här och leka (Max och Eliott sa i något skede åt de retsamma storebröderna ”KOM Eliott, vi går ner och leka och lämnar dessa dumma storebrorsor här!” och så gick småpojkarna ner och smällde dörren efter sig då de gick till Max rum och leka) och veckoslutet har gått skönt och lugnt.

Vi hade tittat att det skulle bli bra väder till lördagen, så vi hade planerat att fara med båten till Sveaborg. På morgonen tänkte jag ”uuh, sku int oorka”, men sen då vi kom till båten – TUR att vi for iväg. Det var varmt och kavlugnt på havet!!! Helt WUNDERBAR!!!
IMG_3385

IMG_3397

IMG_3398

Vi undrade bara varför det var så lite folk ute med sina båtar?! Men tydligen hade de flesta förstått sen senare på dagen att ”hejjj, det är ju fint väder” för sen fanns det mer båtar.

Sveaborgs gästhamn var FULL av stora båtar. Som tur hittade vi den sista smala luckan för vår båt.
IMG_3417

Det fanns kivoga Fatboy-hängmattor precis vid hamnen. Pojkarna älskade att leka med dem i väntan på maten – vi tog laxsoppelunch vid närliggande restaurangen, ljuvligt att sitta ute på terassen.
IMG_3418

Efter det gick vi över nästan hela Sveaborg – pojkarna ville springa i alla tunnlar. Lite nervösa var de att gå ensam, men nu gick de sen sist och slutligen.
IMG_3419

När vi kom hem gjorde jag maten Alex önskat sig heeeela året – spenatsoppa! Jag tror han var den enda som uppskattade den ;)

IMG_3420

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s