Sommar/höstkläder och glada dagar

Märker att jag blir lite efter, iaf en dag, i glada dagarna.
Missade måndagens glädje (på riktigt, eller bara att fota, kommer ej ihåg).

Igår var en av mina glada stunder då vi med Max förde Alex och Viktor på fotis. För det första är de så gulliga när de (försöker) spela och träna på riktigt fotis [alltså det ÄR riktiga träningar i ett riktigt lag med riktig fotistränare nuförtiden och de lär sig föra bollen på olika sätt osv – men i mina ögon är det bara gulliga små knattar som vimlar omkring oorganiserat]…

bild (36)

.. och för det andra hade vi riktigt roligt med Max då vi vänta. Som tur hade Max kurakläder – för det ööööööste ner emellanåt (titta på mörka molnen bakom pojkarna) – men vi hoppade längd, hade springtävlingar osv. Om man varit hemma skulle man bara tittat från fönstret att ”usch sånt väder” och inte gått ut. Nu var vi tvugna att vara ute i ovädret – och det var riktigt skönt med frisk luft!

Nu börjar det vara svalare i luften – så det borde inte mer vara kjol/capribyxväder. Men jag vill inte riktigt ännu börja använda höstkläderna, de samma som man sen går sep-april/maj med… Tråååkigt!!! Men svårt att välja skor till kjolar, så nästan alla mina högklackade kjolskor har öppen tå/är sandaler – och riktigt SÅ varmt är det inte mer… Körde idag: stövlar till dagis/förskoleförandet och sen byte till högklackat på jobbet… Men orkar man nu sen bära med sig olika skor varje dag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s