Glädje i dagen nr 3 – och bröllop

Igår var min 3:e dag för happyday-challenge. Glädjen igår var att hämta hem pojkarna från momi och mofi (där de haft så kiva att Max sa: jag vill stanna här, det är så kiva här!”).

Vi fyllde vattenballonger och så fick de leka med dem på gården. Jag tyckte själv förr att det var roligt att kasta till varandra dem och så kunde de i misstag gå sönder. Men pojkarna tyckte det var mest roligt att spräcka dem… öööh… vad var idén med att fylla dem då? ;)

bild (34)

Bröllopet på helgen var fint! Brudparet var så vackert och talen/programmet traditionellt och fint. Jag fick äran att sitta bredvid mannens kusin Kimi från Luxenburg. Fast han bor där, har en spansk pappa och går i tysk skola, så hans svenska var super. Det var roligt att sitta bredvid honom och titta hur han ritade på bilder i programbladet och busa lite.
bild (35)

I säng kom vi 1.30. Konstigt att vara i Kokkola utan att behöva sköta om pojkarna. Inget rusande runt i hemmet, matlagande åt dem osv. De var lite avundsjuka att de inte slapp till Kokkola, men dit slipper de om en vecka då vi har vår sista semestervecka och det är Venetiaden i stan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s