Sommar och semester

bild (3)

Sommar och ledighet. Det är så skönt när man inte behöver direkt stressa med att ta in barnen på kvällen för att de skall hinna sova före dagis. Utan man kan i lugn och ro gå ner till stranden fast klockan är lite för mycket ännu.

bild (2)

Ah, idag kl.15.15 börjar min semester! Skall bli så skönt! Vi har redan en liten skumppa och väntar att bli korkad i kylskåpet och sedan skall jag slänga NY sakerna i väskan. Till NY har de ju som sagt lovat jättehett – men hit har de nu också lovat varmare. Hoppas det håller tills vi kommer hem. Så att man inte behöver gå så mycket påklädd som t.ex. Max igårkväll…

bild (5)

Okej, igår blååååhåste det mycket – men om det varit sommarvärme så skulle det ju inte ha gjort så mycket…

Ja, vad skall vi göra i NY? Vi tänker inte stressa med att se ”allt” utan tar det lugnt och tittar på en sak/dag ungefär – mer om pojkarna orkar. Men iallafall Empire State Building, Ellis Island, till stranden på Coney Island, Central Park Zoo, Fire Brigade museum etc. Masse också sa att han kanske är där nästa vecka – sku va super att få se honom också. Han sa att han vet ”the best burgers in town” så det är ju någå det! ;) Det skall nog bli sååå kiva att fara på resa till ett nytt ställe! Vi har ju varit ”bara” i alperna och San pedro sedan pojkarna föddes – före det undersökte vi nya ställen (Thailand, kalifornien, Kuba, Mexiko etc) – nu får vi se om pojkarna blivit tillräckligt gamla att orka resa så mycket (långt) som vi vill (och se på nya saker)!!!

Hurrraaaa för resandet och semester! Nu skall jag pressa det sista fram idag på jobbet, sen aaaaah!
bild (6)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s