Den yngre

Alltså det skär i mitt mammahjärta. Alex har sin kompis Emil här på besök. Och Max är superivrig och glad och tycker sig vara lika kompis med Emil.
Men de två ”stora” tror sig vara så gamla jmf med honom och försöker på alla sätt ignorera honom. :( Svarar inte på hans frågor, säger ”måst du prata hela tiden Max” (fast de bägge andra babblar i ett), ”vi vill vara ifreeeed!”, ändrar lekar direkt då Max kommer med, uppmanar honom att säga namn och bokstäver han inte kan uttala etc.

Usch! Jag har sagt till, jag har haft tumanhandsamtal med Alex och han verka förstå, men sen igen ändrar det. Jag vill INTE att mina barn skall bli mobbare!! Och Max blir lessen (då han inte får vara med) glad (då han får vara med) lessen glad lessen glad… :( Hur hantera detta…? Jobbigt!
slide_DSC05357
Här leker de en stund tillsammans…

Andra juttun…
På söndagen for vi för att titta på julgatans öppnande. Pojkarna var så ivriga. Förra året for vi dit precis till den stunden korteget skulle börja, men måste då stå i säkert 45 min i kölden och vänta att den kom vid oss. Så i år tänkte vi optimera och fara dit till en halv timme senare. Men då vi sku gå ut ur Stocka, så vällde folk emot oss – vi hade missat kortegen :(
Men vi trängdes till Stockas julfönster så det lättade lite på ledsamheten…slide_DSC05349

slide_DSC05353

Annonser

1 thought on “Den yngre”

  1. Neeej lille gubben! Man tycker så synd om dem!!!

    Märker denna sida hos ellen redan- du får inte vara med milton! Eller milton du är jätteäcklig! Pust! Fast sen å andra sidan kan nog milton vara så elak mot ehnne också. Hohho dessa små liv.,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s