Nu går det ju…

… att sova på soffan en tid. Ganska ljust är det ju, men som tur hade köpt sådandär sovmask för någon vecka sedan…


Flytten är som sagt och tur nu gjord, men ännu e remppagubbarna i full fart… Vi använder kökets lavuar som enda vattenställe, går i duschen på arbetsplatserna osv osv. Ännu skall gubbarna:

*fixa i ”kodinhoitohuone” tvättmaskinen på plats, såga hål för lavuaren i bordsytan och sätta fast lavuaren och bordsytan… *fixa bastun, bastubadrummets tak, bastubadrummets skåp, bastubadrummets badkar, alla duschkranar… *i badrummet sätta toalettstolen på plats, lavuaren och dess skåp på plats, hitta på vart lavuarens vatten skall rinna, spegeln på plats… *lilla wc:ts lavuar silikoniseras, skåpet fixas färdigt.. OCH i alla dessa rum *sätta fast handdukskrokar, lister, fixa snyggt sömmar (mellan tak och kakel t.ex.)… OCH i alla andra rum helst måla att värmebatterier och nya rör (men det tror jag inte att de gör utan det får vi fixa själva)…!!!

Så liiiiitte att göra och det borde ha varit klart på söndagen… Snart tar de ju säkert semester och sen blir det. Eller får de ta semester före det är klart? Arbetsledaren/ägaren vill förstås få det färdigt (för han får sina pengar först då), men arbetarna kan ju bara säga att nu far de på semester, bye bye…

Nåh, vi får iallafall bo i eget hem, fast man nu måst tvätta golven och putsa damm varje kväll…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s