Måste få svamla

Okej, ni behöver inte läsa detta, men måste bara få lite ”pressure off” med situationen just nu.

Var igår till Löfvö-bostaden. Förväntade ivrigt att få se kanske en lavuar på plats eller liknande. Nope, badrummen helt toma ännu. Okej, handdukstorkaren på plats (och kaklen) men inte mer.

Jiiisus, städerskorna kommer på fredagen och vi skall flytta in på lördagen?! Städerskorna ryms ju inte å städa då där är så mycket ”rakennusrojua” omkring, de har ju inte ens vatten att ta för att städa med?! Vi flyttar hem, men gardinstängerna är inte uppe i pojkarnas rum, å hur skall de då kunna sova i ljusa sommarnätter?

Kanten mellan kaklen och taket i badrummen ser hemska ut, kommer remppagubbarna att fixa det?

Just nu känns det som om vi aldrig mer kommer att ha ett snyggt hem där. Nr 1, får vi nånsin flytta dit (sablar), Nr 2, kommer det någonsin att vara snyggt där igen…..

Jag håller på att tappa hoppet… KAN nu inte dessa tre dagar gå fort, sedan måste vi ändå göra NÅGOT då vi måste flytta ut från Sockenbacka, men vart, det vete gudarna..

Nåja nu skall jag (försöka) glömma hemmalifvet och börja jobba…argh-that-just-cant-be-right bbb gone_crazy_back_soon_mousepads-p144692358889396139td22_210 kiaule lose_mind OMFG-Argh tumblr_ls4q1vWtXG1r0i5goo1_500

Annonser

1 thought on “Måste få svamla”

  1. Det är alltid så där med remppor, man blir till sist galen. Stå ut, om några månader kommer du inte mera ihåg att det var halvfärdigt i juni.
    Rörremppan på Kaserngatan drog ju ut på tiden så att istället för att få flytta in i september blev det november, blev galen, tur att man inte hade familj då att släpa på!
    Hoppas slutresultat bli som ni önskar och att ni snart får komma hem!
    Kram och njut av sommar och jordgubbar, glass och sånt.
    P.s ”helhetsluften” är nu varm :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s