Nu är man ju lite hemsk…

… när man tycker så synd om sig själv. Man har haft magsjuka och är svag och trött som bara den, ena barnet har vattkoppor, osv. Men BARA detta. Och så går jag omkring och gråter för hur ruttet jag har…

Jag VET att det finns många många andra som har det mycket värre (dödsjuka barn, inga pengar att ge ens lite julkänsla åt sina barn, barn med ingen mamam och pappa, långt ifrån sina nära och kära osv osv)

Men ändå… i min lilla trygga priviligierade tillvaro känns det så ruttet. Jag som SÅ väntat på en mysig och rolig jul, men glada (och friska) barn, ett eget gott och mysigt och glatt humör – ser framför mig ett stressigt packande (hallå, jag var så borta nyss i matbutiken, att jag emellanåt inte visste hur jag tagit mig från plats a till b) i ett trötthetstillstånd som int vet vad, en (eller två) pojke jag är orolig/tycker synd om, TÄNK om vi måste stanna hemma över jul – jag som ÄLSKAR julen med släkten, alltså LEVER hela året för denna tid :(

Jag vet att pizza, rödvin och umgänge med barnen hemma borde räcka, men det blir då en vanlig kväll. What about det röda, mysiga, varma med släkten, god mat å julgubben :( ?

Nåja, jag är hemsk i mina tankar, löjlig och fånig, men just nu känner jag så.

Nu går jag å lägger en prickig pojke och hans högljudda bror.

Annonser

1 thought on “Nu är man ju lite hemsk…”

  1. Håll er undan folk i två dyng efter att den sista slutat kräkas, ha ingen hemma på en vecka, byt alla handdukar och ta bilen till Kokkola. Släkten har väl haft vattkoppor och åtminstone hos oss var det en läpihuutojuttu: sjukast var hon innan kopporna kom då hon hade feber. När kopporna brutit ut var hon bara prickig och prickarna torkade in på tre dagar. Det är inte bra att smitta folk som reser i samma tåg, men kan ni inte köra?

    Ork och krafter, det är några dagar så ni hinner nog bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s