Pojkarnas julfester

Nåja, nu har vi haft både Junibackens (Alex) och Vimmerbyns (Max) julfester. Båda var såååå härliga, fast Max’ kanske snäppet skönare då det gick lugnare till och man rymdes bättre :) Men bägge pojkarna var ju förstås lika söta och härliga!

DSC01977Alex satt under ”showen” mest och stirrade storögt/följde med sina kompisar som sjöng och var ivriga. Alex drömmer ju lätt bort sig och följer hellre med andra, vad de håller på med, än att själv aktivera sig… (herregyyd, ni sku se hur läääänge det tar att få honom att klä på sig ytterkläder). Men sen på ”efterfesten” rusa han omkring med sina kompisar tills svetten strittade. Det var nog en bra fest enligt honom tror jag :)

DSC02065Max e här lite allvarlig (han försöker alltid posera sådär allvarligt), men han sjöng riktigt fint på ”showen” – fast även han blev hellre och följde med sina kompisar. På efterfesten satt han helst och åt pepparkaka och drack saft. (Alex lekte med sina kompisar och kom ihåg tiden då de själva varit i Vimmerbyn).

Det är härligt att se hur gääärna pojkarna vill ge julklapparna åt Lisen, Minna, Martina, Jessica, Malin och Johanna. De skuttar riktigt ivrigt och söker sina skötare och blir sedan lite blyga då de skall överräcka, men kramar varmt och glatt dem alla.

På riktigt så hur härliga än dessa julfester är, så är det nog ganska enerverande. En massssa barn som rusar runt, en massssa föräldrar som är ”i vägen”, barnen som vägrar åka hem, påklädandet av ytterkläder med minst 12*barn + resp föräldrar vid ”narikkan” och alla barn i olika grader av upplösningstillstånd… Men ens EGNA barn är ju söta på festen iallafall… och iallafall tills man säger att man skall åka heim… ;)

Annonser

2 thoughts on “Pojkarnas julfester”

  1. Ellens julfest, eller det är eg alltid lucia firande, är alltid ute. För att inte alla skulle rymmas inne helt enkelt. Och jag går slightly mad redan av det.. Massor föräldrar och barn och all yrar omkring. Men visst är det ju kul på sitt sätt, och så är de ju så söta!

    1. Sjukt bra med fest ute, vi hade vårfesten ute förra året.
      Åh, jag vet ju att barnen är söta och gulliga – men näää… jag klara inte av dessa fester, bra kalabalik osv… Puh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s