Ögonoperation, lätt å äcklit

Tadaa, glasögonen gone for good! Härlit! Äh ba, nu får jag int använda ögonmejk på en vecka å vd:n från Sverige kommer på besök på onsdagen!

Operationproceduren var sjukt lätt å kort! Det ända som var obehagligt å äckligt var, inte ögonlocksutspridaren som jag trott, utan det sjukt äckliga trycket mot ögat/kindbenet/näsan då lasikmaskinen sku suga upp näthinnan för att skära en lucka i det. Det räckte bara 30 sek per öga så det var ju överkombart, men yäk! Mungiporna gick automatiskt nedåt å jag ville gråta å ropa ”jag vill bort,sluta” men sen va det lika fort över som det börja. Resten va nästan bara intressant å roligt!

Å nu har jag suddig syn, men bara såsom med trötta piilareögon, annors ser jag! Jej!

Sååå härligt! Nu ska jag gå å sätta droppar i ögonen!

Annonser

4 thoughts on “Ögonoperation, lätt å äcklit”

 1. Congrats! Jag har ju så pass dålig syn att jag skulle vara tvungen att göra en sån där värre version av det hela. Som är sjukt ont efteråt och man måste ligga i ett mörkt rum i några dagar. Får tom sjukledighet en tid. Så bra att du kunde göra light versionen!

  Sent from my iPhone

  1. Voi nej så synd! Hu dålig syn har du då? Int syns det på dina glasögon int!! Jag hade -4,75 på båda, med taittovika. Lite suddigt ännu idag, men känns bara som trötta ögon…

 2. Vad kul!
  Jag har många gånger funderat på att göra det, men inte ännu fått det gjort. Får jag fråga vad du betalade? Just nu hemma med baby är det inte aktuellt, men nån dag skall jag nog också under kniven :)
  Hoppas synen snart blir tydligare och mindre suddig.

  Ha det bra!

  Jenny

  1. Jag kan absolut rekommendera det!! Det kostade 3499 (eller efter Kela = 3423) € på Klinikka 22 på Bulevarden. Finns lite billigare ställen och dyrare. Men alla ganska samma pris. Nu är synen nästan helt normal :) Jej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s