Alltså, hur kan man lyckas?

Alltså, hur kunde dagisfotografen misslyckas så totalt med pojkarnas foton?

Max ser ju ut som en underlig kuf på bilderna – fast han, helt opartiskt ;) är söt som en docka med stora fina ögon – vi har lyckats ta foton av honom i mängder där han e så söt att det är nästan farligt! Men på dessa dagisfoton, alltså hallå – kolla:

Och Alex’ bilder var nu int nästan alls bättre. Han ”squint”:ar med ögonen så han får helt smala ögon, fast han har också stora runda fina ögon!!

What´s up med fotografen riktigt? Varför lyckas hon inte få på fotot barnets bästa sidor? Jag förstår att barnen är spända och det är en jännä/rolig situation och man måste hinna fota 70 barn på en dag, men ändå!! Är inte fotografen där för att ta fina foton och inte göra ett uselt arbete!

Arghh!

Annonser

5 thoughts on “Alltså, hur kan man lyckas?”

 1. Dagis/skolfotona är väl annors också lite outdated – eller kanske jag som barnlös inte fattar deras funktion numera. Dyra är dom iallafall med tanke på att dom knappast för nån är hemskt lyckade, man har själv finare bilder hemma.

  Men alltså Maxuli är ju hur söt som helst på den första! Han ser ut som en ”stoooo pojke”! :)

  1. Men han ser ju helt ut att vara på sniskan där ;) Jag tycker därför detdär andra e nästan bättre för han har sin ”vah?” -min där, den då han int rikit tror på det man säger;

   Int e dagis/skolfoton alls outdated!!! Det är det vi föräldrar väntar mest på på hösten… Iallafall jag!! Int får man ju sådär ”riktoga” studiofoton annors på sina barn. Å foton från deras liv som är annenstans än hemma.

 2. Men de r ju helt fina! Varfr r du s missnjd? Ellen hade ocks fotografering i sin frskola hromdagen. Dock bara gruppfoto.. intressant att se hur det blev.

  On 19 okt 2012 08:25 ”Hrliga vanliga vardag” wrote:

  > > tovela posted: ”Allts, hur kunde dagisfotografen misslyckas s totalt > med pojkarnas foton? Max ser ju ut som en underlig kuf p bilderna – > fast han, helt opartiskt ;) r st som en docka med stora fina gon – > vi > har lyckats ta foton av honom i mngder dr han” >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s