Dagismat vs. ”mammas” mat

Alex igår: ”mamma, dagis mat är bättre än din mat… liksom godare!”!! (hmm… makaronilåda = dagis mat vs. höna med soltorkade tomater & spenat & grädde & pasta = ”mammas” mat..)

PÖH säger jag bara! Otacksamme unge!

Men älskar honom gör jag ju ändå ;)

Annonser

5 thoughts on “Dagismat vs. ”mammas” mat”

 1. hahaha alex! sådär är det. jag minns att jag älskade makaronilådan med ketchup i skolan (vi hade ju ingen ketchup hemma, som du kommer ihåg), eller gröten som var vit och gräddig jmfrt med mammas neljänviljan-nallegröt hemma. otacksamma var vi också, tror jag bestämt. minns tydligt den enda gången vi fick kokt makaroni och knackis hemma, ett megaundantag och det var helt klart att det här sku förbli den enda gången i vår barndom som vi fick en så ohälsosam kombination till middag.

  från solhemmet-dagistiden minns jag att jag var otroligt avundsjuk på alla barnen som fick äta morgonmål på dagiset. ååå vad jag sku ha velat det, men mamma menade att vi äter den hemma…

  ”jälka mamma, brekkaren på dagis ÄR godare än mammas. h. anna 4år”

  1. Aijoo… så var det ju. Heheee!
   Men varifrån kommer då ”skolmat e så hemskt” – för så säger ju ”alla”?! Hmmm

   1. Alex är bara 4, då inser man ännu inte att det är ”coolt” att tycka att skolmaten är hemsk. För nog var ju dillköttet hemskt.

 2. Jag försöker också göra så mångsidig mat som möjligt, vi har ju dessutom matkassen o då har man ju allt hemma. samtidigt som man kan konstatera att fiskpinnar och blodpudding (jag VEEET fy fan vad äckligt) går ner bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s