Sjukt mycket byke!

NU har det börjat märkas att vi e fyra personer i familjen, med tanke på bykmängden! Barnen har börjat använda större kläder, de blir oftare smutsiga än på bebisar osv så deras mängd har ökat markant.

Vi är verkligen inte sådana föräldrar som byter kläder på barnen direkt då de fått en fläck på sig. Lite fläckar hit eller dit gör inget på söta busungar. Men ändå! Jag tvättar byke varje dag, varje dag måste man komma ihåg att hänga upp vått byke, man BORDE varje dag städa undan det rena torra byket (men orrrkar inte!)… Då det inte finns såååå mycket smutsiga kläder, så finns det istället smutsiga lakan, handdukar osv. som hänger sen å torkar omkring i nedre våningen (och vi e inte duktiga på att byta rena lakan ens så superofta som man sku villa, så int ens där e det överdrivet med gånger)…

This is sick! Jag ORKAR INTE MER MED BYKE!! JAG GER UPP!!

 

Annonser

3 thoughts on “Sjukt mycket byke!”

 1. Jag hörde nyss av en bekant i byn att hon för alla lakan till tvätteriet. Manglade och väldoftande avhämtas rena lakan några dagar senare. Kasta med handdukar också. Det blir lite mindre bykhögar av det. Voila!

  Har inte själv prövat tvätteriet men kanske inte en så dum idé om det finns något passligt på vägen mellan hem-dagis-skola-jobb-axeln.

  Kramar å krafter i vardagen!

  1. WOW, så lyxigt och härligt!! Månne man kunde unna sig denna lyx? Vi använder annors också redan så mycket service i vardagen (städhjälp, matkasse, barnvakt)… I-landsproblem anyone? :)
   Kram på dig med Unni!! Saknar er! Måste ordna träffis snart!!

 2. Ytterligare ett ord som sveduna inte fattar: ”byk”. Det heter smuts tvätt och att tvätta kläder, inte byk och byka. Så använd det inte här! ;)
  F.ö. Känner jag till problemet. Vi har dessutom ingen plats för tvätt ställningen så den står alltid i den hör megalomaniska entrén som är helt waste of space. Nu när man är hemma hinner jag ju bra med tvätt och vik men när man är på jobb… Pust. Vår städerska byter alltid lakan och sätter dem i tvättmaskinen! Lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s