Anna övernatten och mardrömmar

ImageFavorit-Anna kommer imorgon och vaktar pojkarna övernatten för första gången (vi slipper på hotellnatt med Walther, firar 3-års bröllkaredag). Pojkarna älskar henne, så det kommer att gå super.

Hoppas Alex bara int kisir på sig på natten, som han gör nångång nuförtiden då han sover utan blöja.

Å nu ha han sett mardrömmar i två nätter, int nå värrigare, men har vaknat en-två gånger och varit gråtig och helt i andra världar… Å säkert i samband med detta kisi han på sig på natten, 2 ggr inat…

Nåh, han känner sig trygg med Anna, så jag tror han nog tröstas bra av henne. Det är Anna som jag tänker på, att hon int måst vara ”orolig”. Men du e nog så cool Anna, så du tar säkert ingen stress. :)

Max (brukar) snarka genom hela natten så det går bra :)

De har ju tryggt sovit övernatten hos mummi och vaari fleeeere gånger, men nu är det första gången hemma, som nån annan sover i mammas och pappas säng… Det går säkert hur bra som helst, bara lite spännande… Kanske det är det som ger Alex nu mardrömmar – barn brukar ju se mardrömmar då något spännande händer… :)

Image

Annonser

4 thoughts on “Anna övernatten och mardrömmar”

 1. first of all‚ grattis på bröllopsdagen! vad var det du kallade den riktigt.?
  och va skönt att få vara lite på tumis (f ö ett ord som inte tycks finnas i sverige…)
  ellen har ju varit övernatten flera nätter hos mommo o mofa o hela en vecka hos famo o fafa (vet inte om jag längre kunde vara så länge utan barnen…) när vi var i dubai. undrar om de orkar ha två barn över natten hos sig i ngt skede..

  1. Tackis tackis… höhö, mitt egna ord ”bröllkare” för bröllop ;)
   Jo, det är nog härligt att få vara på tumanhand mer än en middag alltid då och då. Att bara få vara tillsammans, äta kiva middag och vakna långsamt och äta frukost långsamt – då hinner man tala mycket och ingenting. Bara njuta.
   Jo, nu är det ju tyngre med två barn för barnvakterna, och vi var nog nervösa i början, om nån ens sku orka/villa vakta TVÅ. Men nu sköter Alex sig själv så bra, han lyssnar om man kommenderar, han kan hjälpa om barnvakten behöver hjälp osv. Så nu börjar det bli lättare att vakta dem igen.

 2. jee favorit-pojkarna! allt går nog bra, inget för mamma att oroa sig över. vi ska ha det jätteroligt tillsammans, och ta natten som den kommer. puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s